Моята философия

Съвременната медицина има удивителен напредък. В наши дни съществуват много лекарства, хирургични способи и лечения, които не са били възможни преди няколко години. Но за съжаление, в повечето случаи лекарите все още лекуваме симптомите на своите пациенти.

Като специалист по обща дерматология работя с хора от всички възрасти (деца, тийнейджъри и възрастни пациенти), като се стремя да лекувам с по-малко странични ефекти и токсичност, използвайки лечебни способи, съдържащи различни минерали и витамини или билкови продукти с цел да възстановя равновесието (хомеостазата) в организма на пациента.

В хода на лечението може да се наложи да комбинирам медикаменти от конвенционалната медицина и различни хранителни добавки.

Днес на пазара има удивителни хранителни добавки за поддържане на добро здраве и бихме могли да постигнем добри резултати, ако вземем правилната такава. На пациента е необходимо да се помогне да избере най-добрите хранителни добавки, за да се попълнят огромните дефицити в нашата храна.